KONYA / CİHANBEYLİ - Gölyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Gölyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Gölyazı Mahallesi, Gölyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Cihanbeyli, Konya
Vizyon
Okul toplumunu oluşturan her bireyin (Yönetici, Öğretmen, Destek personel, Öğrenci, Veli) katılımıyla, sürekli gelişmeyi amaçlayan, il, ilçe ve bölge çapındaki etkinliklerde ve YGS - LYS sınavlarında başarılı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, duyarlı, akılcı ve demokrasiye inanan gençler yetiştirmek.
Misyon
Biz, öğrencilerimizin kabiliyetlerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, bir üst öğrenime, hayata, çağın gereksinimlerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, kendine güvenen, çalışkan, özgür düşünen, duyarlı, çevre bilinci gelişmiş, barışçıl, objektif bireyler yetiştirmek amacıyla varız.
Fen Laboratuvarı :1
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Hafta içi Cihanbeyli´den belediye otobüsleri çalışmaktadır. Ayrıca şahıslara ait dolmuşlar gün içerisinde seferler düzenlemektedir.
Yerleşim Yeri
Gölyazı Kasabası, Konya´nın Cihanbeyli ilçesine bağlı olup belediyesi, sağlık ocağı, jandarma karakolu, bir ilköğretim okulu, bir orta okul ve bir lisesi bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Konya´nın Cihanbeyli ilçesine 42 km, Aksaray´ın Eskil ilçesine 30 km uzaklıktadır.